Hardware

Onze hardware services

Reiniging

Na verloop van tijd raakt je pc of laptop vervuild door stof en vuil, dit is nadelig voor alle hardware omdat de componenten dan minder koeling krijgen. Wij demonteren alle hardware en zorgen dat deze weer schoon terug geplaatst wordt in een gereinigde behuizing.

Diagnose

Wij kunnen aan de hand van een paar controles een diagnose stellen van wat er mis kan zijn met jouw pc of laptop. In overleg met jou kunnen wij deze dan repareren of upgraden.

Custom Game PC

Altijd al jouw eigen game pc willen hebben? Wij kunnen custom desktop computers realiseren voor elk budget. In overleg met jou stellen wij de ideale game pc samen, zodat je ongestoord van je games kan genieten!

Reparatie

Als je computer of laptop niet meer aan gaat is er vaak een hardware component defect. Wij kunnen deze voor jou repareren en reinigen. Alles gaat in overleg met jou, dus je komt nooit voor verrassingen te staan!

Onderhoud

Liever regelmatig onderhoud van jouw pc of laptop? Ook dat is mogelijk bij BGraphics! Wij plegen dan frequent onderhoud aan jouw apparaat zodat jij gerust kan blijven werken.

Geheugen upgrade

Wanneer je meer rekenkracht nodig hebt kunnen wij het RAM geheugen van jou device upgraden of hierin adviseren. Heb je meer hardeschijf geheugen nodig? Ook hiermee kunnen wij je helpen, zodat er geen bestanden verloren gaan. 

Adres

Zuidpoolsingel 110

2408 ZE Alphen a/d Rijn

( Geen bezoek adres )

 

Contact

06-21136776
info@bgraphics.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Donderdag:  19:00 – 22:00

Vrijdag: 18:00 – 22:00

Zaterdag: 09:00 – 22:00

Zondag & Maandag : Gesloten