Websites

Voor de startende ondernemer of klein bedrijf.

 

Als startende ondernemer of klein bedrijf kan een website soms duur of een hoop gedoe zijn, want wat heb je nou eigenlijk allemaal nodig voor een website?

Een domeinnaam is één van die dingen, daarnaast heb je ook webhosting nodig anders is jouw website niet zichtbaar.

In samenwerking met onze partner Bink Online regelen wij voor jou een domeinnaam en webhosting pakket. De webhosting is verkrijgbaar vanaf €7,95 per maand!

Wij bieden o.a. ook een totaal pakket voor de startende ondernemer met logo ontwikkeling, bedrukte bedrijfskleding en content voor op jouw website. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Ook mogelijk in combinatie met..

Content Pakket

Als je geen tijd hebt om foto’s of video’s te maken voor jouw website, kunnen wij jou hiermee ondersteunen met ons website content pakket. Wij komen dan op locatie* foto’s en/of video’s maken en bewerken die zodat alle content geschikt is voor jouw website.

Bedrukking & Belettering

En om het totaal plaatje af te maken kunnen wij ook voor jou bedrijfskleding of belettering verzorgen. Wat is er leuker dan rond lopen met jouw eigen logo? of belettering op jouw auto of kantoor? Laat het regelen door ons, zodat jij altijd en overal zichtbaar bent voor klanten!

* Binnen een straal van 15 kilometer geen voorrijkosten, daarbuiten €0,30 per kilometer.

Voor iedereen die een website nodig heeft..

Wij zijn er natuurlijk voor iedereen die een website of webshop nodig heeft, stuur ons gerust een e-mail als je vragen hebt of een offerte wilt ontvangen.

Websites in aanbouw

Adres

Zuidpoolsingel 110

2408 ZE Alphen a/d Rijn

( Geen bezoek adres )

 

Contact

06-21136776
info@bgraphics.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Donderdag:  19:00 – 22:00

Vrijdag: 18:00 – 22:00

Zaterdag: 09:00 – 22:00

Zondag & Maandag : Gesloten